Carpe - Diem
Contact: pottenbakkerijmarlies@xs4all.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Agnes Derksen
een maand geleden

Dag Marloes,

Mijn vraag is of ik eventueel samen met mijn moeder zaterdag 20 mei middags een workshop pottenbakken kan doen?
Graag hoor ik van u!

Groet Agnes derksen

Ellen Jansen
2 maanden geleden

Hallo Marlies, ik ben beginnend pottenbakster en heb inmiddels een schopschijf. Ik zou graag de kneepjes van het draaien leren. Kan ik daarvoor bij jou terecht?
Gr. Ellen

Tessa
2 maanden geleden

Hallo

Ik zou graag mijn vrijgezellen feest willen geven met ongv 10 man doet u dat ook? Zoja mag ik meer informatie en prijs e.d

Mvg tessa

Vanessa van Ginneken
3 maanden geleden

Beste Marlies,
Ik ben Vanessa, ik ben 34 jaar. Op dit moment ben ik bezig met een nieuwe studie. Directie secretaresse en voor mijn studie moet ik een opdracht maken die te maken heeft met bevorderen van vitaliteit en gezondheid. Now vraag je je ws af wat de ene met de andere te maken heeft. Steeds meer mensen kampen met burn-outs en dergelijk omdat ze simpelweg niet weten hoe ze moeten ontspannen. Ik weet van eerder opeleidingen (kunstzinnige therapie te Leiden) en uit eigen ervaring dat boetseren, schilderen, yoga of muziek maken heel veel vitaliteit kunnen bezorgen. Het brengt ontspanning en voor sommige onder ons rust en het heelt ook tot op zekere hoogte. Ik vraag me dus af of je een keertje tijd voor me kan maken. Ik zou graag voor mijn opdracht en voor mezelf weer eens een keer kunstzinnige bezig willen zijn. Omdat ik altijd potten heb willen bakken, leek mij dit de aangelegenheid om het met beide handen aan te pakken. Ik ben bijna elke dinsdag en donderdag vrij. Ik hoor graag van je. Groetjes Vanessa

Lisette Spijkerman
4 maanden geleden

Hoi Marlies,

Zou je mij de mogelijkheden willen sturen wat betreft een leuk (mid)dagje met 5 dames die willen pottenbakken. Mijn schoonmoeder wordt 60.

Alvast bedankt,
Lisette

Lieneke Landheer
4 maanden geleden

Ik heb u vanmorgen gebeld. Graag geef ik mijn man en mij op voor een proefles. Behalve op Woensdag kunnen wij ook overdag. Ik hoor van u wanneer wij welkom zijn.
Tot dan!

Hartelijke groeten,
Lieneke Landheer

carla van 't slot
5 maanden geleden

ik wil me opgeven voor een proefles.
Kikken of ik het echt zo leuk vind als ik denk

Vriendelijke groet Carla van 't Slot